Cégünkről

Eco-Cortex Kft.

Az Eco-Cortex Kft.-t 1998-ban alapítottuk Pécsett, és 20 év alatt a Dél-dunántúli Régió meghatározó tanácsadó cégévé váltunk. Szolgáltatásainkra nemcsak a Dél-Dunántúlon van kereslet, kompetenciáink és szakmai tapasztalataink birtokában eredményesen veszünk részt a Közép-dunántúli-, a Közép-magyarországi- és a Dél-alföldi Régiók fejlesztésiben is.

Az elmúlt évek során számos projektkoncepció felállítását, tanulmány, pénzügyi terv, pályázat elkészítését és közbeszerzési eljárás lefolytatását vállaltuk teljes körűen. Megbízóink gyakorta a projektek megvalósításában is igénylik részvételünket, így a projektmenedzsment és az utókövetési feladatok ellátásán keresztül módunkban áll átfogni a projektciklus minden fázisát.

Tanácsadó cégünk települési, városi önkormányzatok, kistérségi és egyéb társulások részére közép- és hosszú távú fejlesztési koncepciókat, stratégiákat készített, melyek jelenleg a végrehajtási fázisban vannak.

Tanulmányainkban a realitás elvét követjük, elkötelezve magunkat a hazai és külföldi fejlesztéseknek.

Országunk területén kis- és középvállalkozások (KKV-k) és nagyvállalatok számára is nagy számban készítettünk sikeres pályázatokat. A megvalósítás során a cégek igénybe veszik menedzsment szolgáltatásunkat, amely a lebonyolítási fázis koordinálását, pénzügyi elszámolását, teljes dokumentálását, adminisztrálását és a hivatalos pályázati irányító szervezettel történő folyamatos kapcsolattartást foglalja magában.

Ügyfeleink részére olyan tervező és építő cégeket ajánlunk, akik a pályázati projektek előkészítésében és kivitelezésében egyaránt gyakorlottak. Az elvárt saját erő biztosításához tanácsadó cégünk segítséget nyújt a hitelintézetekkel való kapcsolatfelvételben és a konstrukciókra vonatkozó ajánlatok összegyűjtésében.

Filozófiánknak megfelelően csak a gyakorlatban megvalósítható és fenntartható projektek előkészítésében és lebonyolításában veszünk részt.

Tanácsadó cégünk legfontosabb jellemzői és erősségei:

-          sokoldalúság,

-          rugalmasság,

-          komplexitás,

-          stratégiai rendszerszemlélet.

Minőségpolitikánk szerint valljuk, hogy a Megrendelőinkkel közösen végiggondolt ötletek, az Eco-Cortex munkatársainak naprakész információbázisával és magas szintű, megbízható szakmaiságával párosulva tervezhetővé teszik a sikert és megvalósítható programokat eredményeznek.