Közbeszerzés

Közbeszerzési tanácsadás és közbeszerzési eljárások bonyolítása

„Jót, s jól…”

 

Közbeszerzési dokumentációkat nemcsak azokhoz a projektekhez készítünk, melyeknek vezetését vagy pénzügyi, adminisztrációs támogatását biztosítjuk, hanem önálló megbízásként is vállalunk közbeszerzési eljárás bonyolítást.

Ügyfeleinket a Közbeszerzési Értesítő állandó figyelésével segítjük. Az érdeklődési körüknek (pl. építési kivitelezés, áruszállítás) megfelelő közbeszerzési felhívások megjelenéséről azonnal értesítjük a megrendelőket, kérésükre összeállítjuk ajánlatukat.

A közbeszerzési feladatokat referenseink végzik, a közbeszerzési tanácsadói szolgáltatásokat állandó szakértőnk látja el. Az Eco – Cortex munkatársai közül két közbeszerzési referens vesz részt a közbeszerzési tanácsadásban, akik minden esetben együttműködnek egy nagy gyakorlattal rendelkező közbeszerzési tanácsadóval.

Önkormányzatok esetében vállaljuk az Ajánlati Felhívások és Dokumentációk teljes körű kidolgozását. Építési kivitelezés témakörében rendelkezésre állunk tervezői és műszaki kivitelezői háttérrel is.

A közbeszerzési törvény életbe lépését követő időszakban számos közbeszerzést bonyolítottunk, miután ebben az időszakban kevesen rendelkeztek a szükséges képesítéssel. Megrendelői partnerkörünkben más munkáink révén igazolt megbízhatóságunk alapján ma is felmerül a közbeszerzési eljárások lebonyolításának igénye, képesek vagyunk a közbeszerzési eljárások sikeres megvalósítására, azonban ezt a tevékenységet nem tekintjük fő üzletpolitikai területnek, mivel ma már számos, a közbeszerzésre szakosodott cég áll rendelkezésre.