gazdaságfejlesztési pályázatok

Fejlessze vállalkozását gazdaságfejlesztési pályázatok elnyerésével!

A gazdaság fejlesztése folyamatos kihívást jelent minden potenciális résztvevő (önkormányzat, kkv stb.) számára. A gazdaságfejlesztési pályázatok révén lehetőség nyílik ingatlan vásárlásra, telephelyfejlesztésre, eszközbeszerzésre, foglalkoztatás bővítésre, innovációk megvalósítására és a vállalkozások működését javító intézkedések megfinanszírozására.

Különösen fontos a fejlesztések körültekintő megalapozása gazdasági recessziók idején. Ilyen periódusokban pontosan fel kell mérni, milyen forrásokat lehet és érdemes igénybe venni, milyen technikai, pénzügyi és adminisztratív feltételeket kell teljesíteni a gazdaságfejlesztési pályázatok és projektek eredményes lebonyolításához, ezekhez milyen eljárásrendek kapcsolódnak. A gazdaságfejlesztési pályázatok során részletes tervezést igényel a fenntarthatóság biztosítása is. Ezekben a kérdésekben tudunk tanácsot adni azoknak, akik hozzánk fordulnak fejlesztési ötleteikkel.

Vállaljuk gazdaságfejlesztés pályázat készítését. A pályázatíráshoz komplex szolgáltatást nyújtunk a projektkoncepció felállításától, a támogatási szerződések összeállításáig. Vállalkozásunk rendelkezik a GOP pályázatok készítésben, üzleti tervek és hitelkérelmek összeállításában szerzett tapasztalattal.