befektetők

Befektetés előkészítés, ingatlanhasznosítások

Az ország fejlődése szempontjából különösen fontos szolgáltatási kínálati elem a befektetések előkészítéséhez nyújtott szakmai szolgáltatás. A fejlesztés célja olyan projektek kidolgozása, amelyek számot tarthatnak a szakmai, pénzügyi, kockázati tőkebefektetők és az önkormányzatok figyelmére. Országunkban számos kihasználatlan épített és természeti érték, kapacitás, szellemi teljesítmény, különböző szinten kidolgozott ötlet, innováció, projekt vár hasznosításra, miközben a vagyon vagy a szellemi tulajdon birtokosa nem rendelkezik az előkészítéshez és megvalósításhoz szükséges forrásokkal és szakmai tapasztalatokkal.

Befektetőkeresés szolgáltatásunk keretében nagy értékű fejlesztések esetén is képesek vagyunk felépíteni a teljes fejlesztési folyamatot, kidolgozzuk a bankok, befektető szervezetek által igényelt befektetési kínálati dokumentumokat (projekt portfolió, prospektus, prezentációk), előzetes és részletes megvalósíthatósági tanulmányokat, megtérülés-számításokat, üzleti terveket, felkutatjuk a megvalósításhoz szükséges befektetőket. A befektetőkeresést segíti, hogy széles körű tervezői és kivitelezői kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, gyakorlottan vagyunk képesek együttműködni a partnerekkel az előkészítés és a megvalósítás fázisaiban egyaránt.

Különösen az önkormányzatok számára nyújt segítséget ingatlanjaik értékesítéséhez az általunk vállalt befektetőkeresés. Vállaljuk projekt portfoliók összeállítását is.