Projektmenedzsment

„Megszervezett siker, megvalósítható, fenntartható projektek!”

Nyertes pályázatok esetén a pályázók (kedvezményezettek) egyre gyakrabban veszik igénybe a projektvégrehajtáshoz kapcsolódó projektmenedzsment szolgáltatásunkat, amely a lebonyolítási fázis koordinálását, pénzügyi elszámolását, teljes dokumentálását, adminisztrálását és a hivatalos pályázati irányító szervezettel történő folyamatos kapcsolattartást foglalja magában. Mindezidáig minden projektmenedzsmentet sikeresen valósítottunk meg. A korábbi, EU-csatlakozás előtti időszakban jelentős projektszámban végeztünk monitoring tevékenységet is.

Szívesen vállaljuk az általunk készített, nyertes pályázatok projektmenedzselésének, pénzügyi elszámolásának felelősségét, hiszen ez a fázisban van alkalmunk bizonyítani, hogy a pályázat nemcsak a nyertesség, hanem a végrehajthatóság, megvalósíthatóság próbáját is kiállja. Természetesen nemcsak saját készítésű projektek menedzselése terén van tapasztalatunk!

Projektmenedzsment szolgáltatásunkat azoknak a leendő ügyfeleinknek – köztük önkormányzatoknak, munkaszervezeteknek és vállalkozóknak – ajánljuk, akik kedvezményezettként nem tudják, vagy nem akarják a saját szervezetük humánerőforrásának terhére biztosítani a pályázati kötelezettségek időigényes, határidőkhöz kötött teljesítését. A projektmenedzsment a legtöbb esetben elszámolható a pályázati költségvetés terhére.

Projektmenedzsment szolgáltatásunkat olyan esetekben is ajánljuk, amikor a kedvezményezett szervezet biztosítja a projektvezetést, de nincs kapacitása az eljárásrendek által rögzített elszámolási, jelentéstételi, adminisztrációs kötelezettségek biztosítására. Szükség esetén állandó külső szakértőink jogi tanácsadással és könyvvizsgálattal, valamint a nyilvánosság biztosításával is segítik a projektvégrehajtás folyamatát.

A projektmenedzsmentet támogató szolgáltatásaink:

  • pénzügyi tanácsadás,
  • jogi tanácsadás,
  • adminisztrációs segítségnyújtás
  • helyszíni szemléken való részvétel
  • a projektmenedzser szakmai támogatása

 

Szükség esetén műszaki segítséget is nyújtunk a projektmenedzser részére.

Ajánljuk projekt menedzsment szolgáltatásunkat olyan projektgazdák számára is, akiknek azonnali, gyors beavatkozásra van szükségük ahhoz, hogy a nem szakszerű megvalósítás vagy finanszírozási gondok miatt veszélybe került projektjük ellehetlenülését megelőzzék.