Projektmenedzsment

 „Megszervezett siker, megvalósítható, fenntartható projektek!”

 

Nyertes pályázatok esetén a Kedvezményezettek egyre gyakrabban veszik igénybe a projektek végrehajtásához kapcsolódó projektmenedzsment szolgáltatásunkat, amely a lebonyolítási fázis koordinálását, pénzügyi elszámolását, teljes dokumentálását, adminisztrálását és a hivatalos pályázati irányító szervezettel történő folyamatos kapcsolattartást foglalja magában. Mind ez idáig minden projektmenedzsmentet sikeresen valósítottunk meg.

Szívesen vállaljuk az általunk készített, nyertes pályázatok projektmenedzselésének, pénzügyi elszámolásának felelősségét, hiszen ebben a fázisban van alkalmunk bizonyítani, hogy a pályázat nemcsak a nyertesség, hanem a végrehajthatóság, megvalósíthatóság próbáját is kiállja. Természetesen nemcsak saját készítésű projektek menedzselése terén van tapasztalatunk!

Projektmenedzsment szolgáltatásunkat azoknak a leendő ügyfeleinknek – köztük önkormányzatoknak, munkaszervezeteknek és vállalkozóknak – ajánljuk, akik kedvezményezettként nem tudják, vagy nem akarják a saját szervezetük humánerőforrásának terhére biztosítani a pályázati kötelezettségek időigényes, határidőkhöz kötött teljesítését. A projektmenedzsment a legtöbb esetben elszámolható a pályázati költségvetés terhére.

Projektmenedzsment szolgáltatásunkat olyan esetekben is ajánljuk, amikor a kedvezményezett szervezet biztosítja a projektvezetést, de nincs kapacitása az eljárásrendek által rögzített elszámolási, jelentéstételi, adminisztrációs kötelezettségek biztosítására. Szükség esetén állandó külső szakértőink jogi tanácsadással és könyvvizsgálattal, valamint a nyilvánosság biztosításával is segítik a projektek végrehajtási folyamatát. Projektek teljes körű monitorozását is vállaljuk.

 

 

A projektmenedzsmentet támogató szolgáltatásaink:

  • pénzügyi tanácsadás,
  • jogi tanácsadás,
  • adminisztrációs segítségnyújtás
  • helyszíni szemléken való részvétel
  • a projektmenedzser szakmai támogatása

Szükség esetén műszaki segítséget is nyújtunk a projektmenedzser részére.

Ajánljuk projekt menedzsment szolgáltatásunkat olyan projektgazdák számára is, akiknek azonnali, gyors beavatkozásra van szükségük ahhoz, hogy a nem szakszerű megvalósítás vagy finanszírozási gondok miatt veszélybe került projektjük ellehetlenülését megelőzzék.

REFERENCIÁINK A Projektmenedzsment TERÜLETÉRŐL

 

Térinformatikai alapú, légszennyezettség modellező rendszer tervezése és kifejlesztése Baranya és Somogy megyében és kiemelten Pécsen (KEOP)

Érd városközponti akcióterület attraktivitásának valamint funkcionális működésének fejlesztése (KMOP)

Városok a szegregáció ellen c. projekt szakmai irányítása, koordinációja (6 ország, 8 partner részvételével) (2006-2007) (Interreg III C, CASE)

Komplex rehabilitációs központ kialakítása a Baranya Megyei Gyógyfürdőkórházban infrastrukturális fejlesztés megvalósításával (2005-2007) (HEFOP)

„Támasz-pont”: hajléktalan személyek nappali ellátó rendszerének fejlesztése c. (2006-2007) (HEFOP)

A siklósi vár két szárnyának műemléki helyreállítása (EGT & Norvég Finanszírozási Mechanizmusok)

„Komplex turisztikai termékcsomagok kialakítása”: Siklós –Mohács turisztikai tengely (DDOP)

„Integrált kis-és mikrotérségi oktatási hálózatok és központjaik fejlesztése” – Szigetvár-Dél-Zselic Tc. K.T

„Térségi Integrált Szakképző Központok infrastrukturális feltételeinek javítása”című projekthez szakmai- pénzügyi tanácsadás, technikai segítségnyújtás (HEFOP)

Integrált helyi akciók fejlesztése c. Phare program keretében „Nyitott vár, nyitott műhely”c. projekthez szakmai- pénzügyi tanácsadás, technikai segítségnyújtás Dunaföldvár Város Önkormányzata számára

Integrált helyi akciók fejlesztése c. Phare program keretében Mediterrán déli kapu, Siklós c. projekthez szakmai- pénzügyi tanácsadás, technikai segítségnyújtás Siklós Város Önkormányzata számára

 

Kérjen ajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.