COVID idején különösen fontos, hogy a személyes találkozások kizárása mellett is zavartalanul folyhasson a vállalkozók számára kínált tanácsadási és inkubációs szolgáltatásunk! Az utóbbi hónapokban vállalkozások sora került válaszút elé! A “Hogyan tovább?” kérdéssel forduljatok hozzánk! Több szem, többet lát! Próbálunk segíteni!

A legbiztonságosabb és legkényelmesebb tanácsadási forma a virtuális tanácsadás! A „VINTER”: Virtuális Inkubációs Tér ilyen komfortos lehetőséget nyújt vállalkozók, vállalkozások számára.  Ezt a szolgáltatást  több, mint 20 éves stratégiai és üzleti tanácsadási múlttal rendelkezve hoztuk létre, felhasználva a senior szakértők tapasztalatait és a fiatal munkatárak kreativitását, kommunikációs lendületét, a fiatal generáció új üzleti kultúrájának ismereteit.

A VINTER azzal a céllal jön létre, hogy a különböző vállalkozási ötletek, problémák kezeléséhez egyetlen felületen biztosítsa a vállalkozások számára a mentori támogatást, a szakértői segítséget, melyek mellett tudástár is rendelkezésre áll a résztvevők számára.

Vásárolhatók csomagok, de konkrét kérdéseket is feltehettek a www. ecocortex.hu -n épp úgy, mint a www.vinter.hu-n!

 

Kérjen ajánlatot!

Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.