top of page

Az Eco-Cortex Kft. tanácsadó szervezetként 1998 óta dolgozik a regionális fejlesztés szolgálatában. Az elmúlt két és fél évtized alatt számos terület- és településfejlesztési stratégiai elemzést, programot készítettünk a területi szervezetek, önkormányzatok, a helyi egyetem, a megyei gazdasági kamara számára, amelyek megvalósítása segíti a térség gazdaságának, társadalmának fejlődését, a környezeti, kulturális értékek megőrzését és gazdasági hasznosítását.

A vállalkozási szféra számára fejlesztési segítséget nyújtunk elemzések készítésével, piackutatással, a fejlődést szolgáló projektek generálásával, kidolgozásával, a pénzügyi források bővítését szolgáló pályázatok készítésével és projektmenedzsmenttel.

Kifejlesztettük a „VINTER” virtuális inkubátorházat annak érdekében, hogy a vállalkozásfejlesztés, különösen az innováció és az elektronikus kereskedelem terén nagyságrendekkel megnövelhessük vállalati kapcsolataink számát és gazdaságfejlesztési hatását.

Számos nemzetközi, konzorciális pályázat és fejlesztés előkészítésében és megvalósításában vettünk részt. Nagy gyakorlattal rendelkezünk az aktuális feladathoz szükséges szakértői hálózat elérésében és munkájának összehangolásában, integrált tudást tükröző szakmai eredmények elérésében. Ez különösen fontos számunkra, mivel kis létszámunk ellenére (a 20 év alatt 10-20 fő közt változó kapacitás) jelentős szellemi teljesítmények elérésére vagyunk képesek széles szakmai és ágazati spektrumon, amit igényesen kidolgozott dokumentumok és azok nyomán megvalósult, nagy értékű fejlesztések sora fémjelez.

A nemzetközi pályázatok és tanulmányok angol nyelven készülnek és a megvalósítás során is az angol a munkanyelv, de több kollégánk használja a német nyelvet is.

A tanácsadási tevékenység mellett „WOODSPOT” márkanév alatt elindítottuk fából készült minőségi designtermékek előállítását és értékesítését szolgáló ágazatunkat, melyhez saját e-shoppal is rendelkezünk.

A kereskedelem nélkülözhetetlenné tette a marketing elmélet és gyakorlat naprakész követését. Ebből a talajból nőtt ki évek során a marketing tanácsadási szolgáltatásunk.

Jellemzőink összefoglalóan: ügyfélközpontúság, megbízhatóság, sokoldalúság, rugalmasság, magas szakmai igényesség, komplexitás, stratégiai rendszerszemlélet. Stresszmentes, eredményes és az idő próbáját kiálló együttműködésre számíthatnak, akik minket tisztelnek meg megrendelői bizalmukkal.  

DSC_4710-removebg.png
Göndöcs Gábor  Agócs Dóra (1).png
bottom of page