Valódi szakértői segítség vállalkozásoknak a virtuális térben

A „VINTER” Virtuális Inkubációs Tér szakértői segítséget nyújt az induló és már meglévő vállalkozások számára, mindezt egyetlen online felületen: vinter.hu.

Jó ötletei bárkinek lehetnek, ám ahhoz, hogy azt sikeresen meg is valósítsák, már elengedhetetlenné válhat a szakértői segítség. Legyen szó akár egy most induló vagy egy régóta működő, ám változtatásra szoruló vállalkozásról, az biztos, mindkét eset komoly kihívások elé állítja a cégvezetőket. A VINTER csapata ezt jól tudja, és éppen azzal a céllal jött létre, hogy segítsék az ehhez hasonló helyzetben lévő, esetleg problémával küzdő vállalkozásokat, és megoldást kínáljanak nekik.

A VINTER egy pécsi kezdeményezés, amelyet az Eco-Cortex Kft. egy több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadó cég hozott létre. A kezdeményezés a cég KKV-k fejlesztésében szerzett tapasztalatain alapul és hasznosítja kiterjedt kapcsolatrendszerét a vállalkozásokat segítő szakemberek körében.

Online segítség

A vinter.hu weboldalán online önismereti teszt is található, melynek segítségével mindenki kiderítheti, hogy a szabadabb vállalkozói létforma vagy a kisebb felelősséggel járó alkalmazotti státusz lenne a legmegfelelőbb a számára. Ha eddig hezitált, hogy elindítsa-e vállalkozását, akkor ezek a tesztek irányt mutatnak és segítenek a végső döntésben is.

vinter.hu Tudástárában gyorsan, könnyen találhatnak az érdeklődők ingyenesen letölthető dokumentumokat, vállalkozói szerződés mintát, üzleti terv sablont, marketing terv mintát. A blogban pedig olyan hasznos információkról olvashatnak, mint a cégforma választás, a nélkülözhetetlen vállalkozói képességek, a vállalkozás indítása vagy a sikeres vállalkozó ismérvei.

Szakértői segítség

Időnként még a legkiválóbb cégvezetőnek is szüksége lehet szakértői segítségre a továbblépéshez. A VINTER csapatában tapasztalt szakértői gárda dolgozik, akik képesek orvosolni a különféle problémákat, megteremtve a hozzájuk forduló vállalkozásoknak a további fejlődési lehetőségeket és az optimális cégműködést.

A VINTER csapata várja mindazokat, akik vállalkozást szeretnének indítani, vagy már elindították a vállalkozásukat, de elakadtak. A portálon segítséget kapnak, akik többet szeretnének értékesíteni vagy humánerőforrás gondokkal küzdenek. Ha erősíteni szeretnék a marketing tevékenységüket, vagy on-line piacra lépnének, esetleg pályázati forrás vagy hitel igénybevételét tervezik, tekintsék meg a VINTER nyújtotta lehetőségeket! Szakmai támogatást nyújt a VINTER azoknak is, akik léptéket, terméket, piacot váltatnának, generációváltásra készülnek.

Regisztráljon a vinter.hu oldalán!

Forrás: https://www.pecsma.hu/pr/valodi-szakertoi-segitseg-vallalkozasoknak-a-virtualis-terben/

 

Kérjen ajánlatot!

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.