Szolgáltatásaink és referenciáink

Virtuális inkubáció

A „VINTER” Virtuális Inkubációs Tér célja, hogy a különböző vállalkozási ötletek, problémák kezeléséhez egyetlen felületen biztosítsa a vállalkozások számára a mentori támogatást, a szakértői segítséget, melyek mellett tudástár is rendelkezésre áll a résztvevők számára.

Pályázatírás

A pályázatíráshoz komplex szolgáltatást nyújtunk a projektkoncepció felállításától, a támogatási szerződések összeállításáig. Megvalósíthatósági tanulmányokat, pénzügyi terveket, marketingstratégiákat készítünk a pályázatokhoz.

Projektmenedzsment

Projektmenedzsment szolgáltatásunk a projektek lebonyolítási fázisának koordinálását, pénzügyi elszámolását, teljes dokumentálását, adminisztrálását és a hivatalos pályázati irányító szervezettel történő folyamatos kapcsolattartást foglalja magában.

 

Üzleti tanácsadás

Cégünk két évtizede foglalkozik különböző fejlesztési programok megtervezésével és lebonyolításával, folyamatosan dolgozunk az üzleti szektornak (vállalkozóknak) és az önkormányzati szférának is. Tanácsadási szolgáltatásunk a forrásszerzéstől a megvalósulásig minden szakaszban támogatja ügyfeleinket.

Stratégiai tervezés

Stratégiai tervezés, stratégiakészítési tevékenységünk nem áll meg az általánosságok szintén, az elkészült stratégia attól válik életszerűvé, ha kidolgozhatjuk a megvalósulást garantáló kulcsprojektek rendszerét is. Jelentős tapasztalatokat szereztünk regionális és települési stratégiák kidolgozásában.

Kreatív értékesítés

A világban dinamikusan fejlődik a kreatív ipar, ehhez a trendhez is illeszkedik, és tanácsadási tevékenységünk hitelességét is erősíti, hogy kreatív termékek tervezésével, gyárttatásával, forgalmazásával bővítettük profilunkat, és ehhez kapcsolódó szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleinknek.

 

Kérjen ajánlatot!

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.