Kreatív értékesítés

“Kereskedelem és eladás nincs marketing nélkül”

 

„Kereskedelem és eladás nincs marketing nélkül” – ez különösen igaz az on-line világban. Cégünk maga is foglalkozik termékek és szolgáltatások Internetes térben való értékesítésével, és az itt szerzett tapasztalatokat felhasználva tanácsadást is nyújt.

Az on-line piactérnek nincsenek határai, ahogy határtalanok az értékesítésben rejlő lehetőségek is. Cégünk gyakorlatot szerzett a fizikai termékek külföldi piacra vitelében is. Kipróbált know-how-val és valós kereskedelmi tapasztalatokkal Amazon tanácsadást nyújtunk érdeklődő ügyfeleinknek, valamint támogatjuk őket az Amazon piactérre történő kijutásban. Szolgáltatási portfoliónk részét képezi cégek regisztrálása az Amazonon (német vagy angol nyelven cégadatok validálásával, külföldi adószám megszerzésével, stb), és kapcsolódó tanácsadással. (www.amazoniroda.hu)

Profilunkban jelentős és növekvő szerepet játszik a gazdaságfejlesztés és a vállalati tanácsadás. A világban dinamikusan fejlődik a kreatív ipar, ehhez a trendhez is illeszkedik, és tanácsadási tevékenységünk hitelességét is erősíti, hogy kreatív termékek tervezésével, gyárttatásával és forgalmazásával bővítettük profilunkat.

Célunk, hogy e termékkategóriában és általában az internetes értékesítés területén példát mutassunk a kreatív ipari szereplők és a termékgyártó kisvállalkozások számára, egyúttal  elősegítsük piacra jutásukat és forgalmuk bővítését.

Nem elég, ha a termék kreatív, a piaci megjelenésnek és az értékesítési módszereknek is kreatívnak kell lenniük ahhoz, hogy a termék sikeres legyen a globális piacon.

Kérjen ajánlatot!

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.