Projektmenedzsment

 „Megszervezett siker, megvalósítható, fenntartható projektek!”

 

Nyertes pályázatok esetén a Kedvezményezettek egyre gyakrabban veszik igénybe a projektek végrehajtásához kapcsolódó projektmenedzsment szolgáltatásunkat, amely a lebonyolítási fázis koordinálását, pénzügyi elszámolását, teljes dokumentálását, adminisztrálását és a hivatalos pályázati irányító szervezettel történő folyamatos kapcsolattartást foglalja magában. Mind ez idáig minden projektmenedzsmentet sikeresen valósítottunk meg. 

Szívesen vállaljuk az általunk készített, nyertes pályázatok projektmenedzselésének, pénzügyi elszámolásának felelősségét, hiszen ebben a fázisban van alkalmunk bizonyítani, hogy a pályázat nemcsak a nyertesség, hanem a végrehajthatóság, megvalósíthatóság próbáját is kiállja. Természetesen nemcsak saját készítésű projektek menedzselése terén van tapasztalatunk!

Projektmenedzsment szolgáltatásunkat azoknak a leendő ügyfeleinknek – köztük önkormányzatoknak, munkaszervezeteknek és vállalkozóknak – ajánljuk, akik kedvezményezettként nem tudják, vagy nem akarják a saját szervezetük humánerőforrásának terhére biztosítani a pályázati kötelezettségek időigényes, határidőkhöz kötött teljesítését. A projektmenedzsment a legtöbb esetben elszámolható a pályázati költségvetés terhére.

Projektmenedzsment szolgáltatásunkat olyan esetekben is ajánljuk, amikor a kedvezményezett szervezet biztosítja a projektvezetést, de nincs kapacitása az eljárásrendek által rögzített elszámolási, jelentéstételi, adminisztrációs kötelezettségek biztosítására. Szükség esetén állandó külső szakértőink jogi tanácsadással és könyvvizsgálattal, valamint a nyilvánosság biztosításával is segítik a projektek végrehajtási folyamatát. Projektek teljes körű monitorozását is vállaljuk.

 

 

A projektmenedzsmentet támogató szolgáltatásaink:

  • pénzügyi tanácsadás,
  • jogi tanácsadás,
  • adminisztrációs segítségnyújtás
  • helyszíni szemléken való részvétel
  • a projektmenedzser szakmai támogatása

Szükség esetén műszaki segítséget is nyújtunk a projektmenedzser részére.

Ajánljuk projekt menedzsment szolgáltatásunkat olyan projektgazdák számára is, akiknek azonnali, gyors beavatkozásra van szükségük ahhoz, hogy a nem szakszerű megvalósítás vagy finanszírozási gondok miatt veszélybe került projektjük ellehetlenülését megelőzzék.

REFERENCIÁINK A Projektmenedzsment TERÜLETÉRŐL

 

VP3-4.2.2-16 Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása

VP2-4.1.2-16 Kisméretű terménytároló, -szárító és -tisztító építése, korszerűsítése

VP6-6.4.1.-16 Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása

GINOP-4.1.2-18 Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása

EGYH-KCP-15 Egyházak közösségi célú programjainak és beruházásainak támogatása

NEMZ-E-19-0012 A pécsi Koch Valéria Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda, Kollégium és Pedagógiai Intézet tanterembővítése II. ütemének támogatása

NEMZ-E-20-0004 A pécsi Koch Valéria Iskolaközpont Szőnyi utcai óvodájának komplex felújítása

GINOP-1.2.3-8-3-4 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében

GINOP-3.1.2-8-2-4 Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása

HUHR/1901/2.1.3/0085 Handshake of Traditions – Common Heritage Tourism Development of Márok and Novi Bezdan

 

Kérjen ajánlatot!

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.