Vállalkozásfejlesztés

A vállalkozások fejlesztése, a változási folyamatok kezelése komplex képességeket igényelnek. Kezdő és már működő gazdálkodó szervezetek tevékenységének elemzéséhez és komplex fejlesztési feladatainak megoldásához sokszor azonnali, szakszerű beavatkozásra van szükség.

vinter.hu

Új szolgáltatásunkként a VINTER azzal a céllal jött létre, hogy a különböző vállalkozási ötletek, problémák kezeléséhez egyetlen felületen biztosítsa a vállalkozások számára a mentori támogatást, a szakértői segítséget, melyek mellett tudástár is rendelkezésre áll a résztvevők számára. 

A Virtuális Inkubációs Teret több, mint 20 éves stratégiai és üzleti tanácsadási múlttal hoztuk létre, felhasználva a senior szakértők tapasztalatait és a fiatal munkatársak kreativitását, kommunikációs lendületét, a fiatal generáció új üzleti kultúrájának ismereteit.

Bízunk benne, hogy a VINTER-en kialakított szakmai találkozóhelyet és piaci funkciókat is kedvelik majd a vállalkozások, és ezek a fórumok hozzájárulnak a piaci kapcsolataik bővítéséhez.

Természtesen hagyományos módon (személyes konzultációk, meghatározott szempontú elemzések) is rendelkezésre állunk, ha valakinek szakértői segítségre van szüksége vállalkozása fejlesztése terén.

Kérjen ajánlatot!

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.